#16 Antik és Vintage Bútorraktár

Tizenegy napon át minden a bútorokról fog szólt a Projekt Showroom pop-upboltjában, amelyet idén is Matisz Alíz enteriőrtervező és stylist-tal közösen rendezett be a csapat. A március 10-én 10 órakor nyílt válogatás sok különlegességet foglal magába, és a szervezőktől megszokott módon több stílusirányt is felölelnek a kiállított és megvásárolható bútorok. „Az újjáépített bútorok nagyon felpezsdítették a lakberendezést, egyre több műhely lép túl az egyszerű restauráláson és alkotnak valami újat és kortársat, ami nagyon izgalmas összhatást eredményez.” – mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

Jelen voltak a boltban a dán modernizmus és a 70-es évek bútorai, melyek amellett, hogy önmagukban is gyönyörűek, tökéletesen illeszkednek a mai otthonok eklektikus stílusába. A korábbi évekhez hasonlóan a vidéki romantikus stílus darabjai is megtalálhatók voltak: ruhás és könyves szekrények, fésülködő asztalok, komódok, tálalók, ebédlő – és konyhai asztalok, ládák, éjjeli szekrények, és rengeteg szék. Újdonság volt ebben az évben a bútorszövet és az antik, kézi csomózású szőnyeg.

Sokféle kerámia és apróság is helyet kapott a kínálatban, amikkel bárki nagyon egyszerűen felfrissítheti otthonát. A termékek sokszínűsége mellett az árak is nagyon széles spektrumon feküdtek, hogy biztosan találhasson mindenki egy számára elérhető megfelelő darabot.