#22 Antik és Vintage Bútorraktár-kortárs kiegészítőkkel Vol.V.

 

“Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés.”

Ez a gondolat az inspirációja a Projekt Showroom és Matisz Alíz enteriőr tervező – és stylist közös szervezésű boltjának.
A minden év márciusában megrendezésre kerülő pop-up bolt az eddig megszokott antik, vintage és újragondolt (re-design) kis – és nagybútorok mellett idén hazai és nemzetközi kortárs dizájn tárgyakkal egészül ki, amelyek csak a pop-up alatt kedvezményes áron lesznek elérhetőek.

A március 9 és 26 között, 2 és fél héten át minden nap nyitvatartó boltban megtalálhatjátok mindazt, amivel berendezhetitek, inspirálóvá és varázslatossá tehetitek otthoni vagy akár munkahelyi, mindennapi környezetetek.

Ha unjátok a bóvlit és a vidéki bútorraktárakban bolyongás hangulatára vágytok, gyertek el hozzánk, ahol két szinten, 300 négyzetméteren rendeztük be bútor és kiegészítő válogatásunk.
Találhattok nálunk ruhás – és könyves szekrényeket, kisebb és nagyobb asztalokat, székeket, éjjeliszekrényeket, komódokat, lámpákat, lerakókat, tálalókat, polcokat, fogasokat, rengeteg apróságot és kiegészítőt, kerámiákat és porcelánt, textileket, párnákat, képeket, válogatott lakberendezési tárgyakat.

A tőlünk megszokott módon a stílusok keveredésére számíthattok a boltban, hiszen szeretjük a romantikus, rusztikus, indusztriális és minimalista darabok, az antik – vintage – és kortárs közösen megformált eklektikáját.

Várunk mindenkit szeretettel!

Közérdekű információk:
– A megvásárolt bútorok elszállításában szívesen segítünk
– Ha esetleg valamelyik bútort szeretnétek felújíttatni abban is szívesen segítünk
– Kutyával és más házikedvenncel való belépés nem csak megengedett, de lehetőség szerint kötelező!
– A boltban már bankkártyával is tudtok fizetni
és:) március 15-én is nyitva leszünk!

Facebook Esemény