#25 Kedvencek

 

Kisállat pop-up bolt és örökbefogadás a Projekt Showroomban!

Októberben végre boltot ölt egy régi álmunk – a „Kedvencek” című, kutyákra, macskákra és a gazdikra koncentráló pop-up bolt.

Az ideiglenes bolt egyik célja, hogy csak a legjobbakra fókuszáló válogatásával segítsen eligazodni a témában kínált túlzott árubőségben, valamint, hogy olyan különlegességeket is elérhetővé tegyen, amelyek nehezen fellelhetőek, vagy csak web áruházakban vásárolhatóak meg, ahol pár kép és egy rövid leírás alapján kell döntenünk a termék minőségéről és hasznosságáról.

A klasszikus bolti formától viszont a tőlünk megszokott módon elrugaszkodva, szervezett előadásokkal, tanácsadással tesszük teljessé ezt a mindannyiunk által szeretett témát.

A két és fél hétig nyitva tartó projekt különlegessége, hogy a „Vigyél Haza”, a „Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát” és a „Szent Ferenc Állatotthon” alapítványokkal együttműködésben hétvégenként örökbefogadási napot tartunk a boltban. A gazdára váró kutyák a szükséges oltásokkal ellátva és a szükséges ismerkedések után haza is vihetők majd a Paulay Ede utcai pop-up helyszínről.

A boltra előadókkal és beszélgetésekkel is készülünk. Ezek főleg a menhelyi kutyákkal való életre koncentrálnak majd, és azokra a nehézségekre és feladatokra, amelyek az örökbe fogadott, gyakran valóban nehéz sorból érkező kutyák esetében felmerülhetnek, valamint mindezek megoldásaira. Az előadások és beszélgetések célja hogy segítsenek megtalálni az újdonsült gazdik és kutyáik közötti kölcsönös megértést és egyensúlyt.

Az előadások idejét és témáját itt az event oldalán fogjuk pontosítani.

A „Kedvencek pop-up boltja” termékválogatásunkkal várunk október 12 és 29 között minden újdonsült és veterán kutya – és macskatulajdonost, hétvégenként pedig mindazokat is, akik fontolgatják az örökbefogadást, és akik már döntöttek is mellette csak még az őrájuk váró négylábú társat kell megtalálják.

Várunk szeretettel!

Közérdekű információink:

– a boltban természetesen négylábú barátaitokat is jó szívvel látjuk

– már nem annyira újdonság de bankkártyával is tudtok már nálunk fizetni

– parkolás az utcán – a belvárosi lehetőségek függvényében