#26 KARÁCSONYI AJÁNDÉKBOLT

Elérkezett a december, ami a sok izgalom mellett a Projekt Showroom pop-up bolt sorozatának egyik kedvenc állomása, immár hatodik karácsonyi ajándékválogatása!

Ezúttal egy igazi békebeli karácsonyt megidéző hangulattal készültünk azoknak, akik az ünnepet megelőző hajszában nálunk szerzik be a fa alá valót.

Az elmúlt másfél évben általatok is jól megismert, Paulay Ede utcai pop-up helyszínen, több mint 120 négyzetméteren, elvarázsolt látvánnyal épült fel a karácsonyi ajándékbolt, új márkákkal és még a korábbi éveknél is szélesebb választékkal.

Idén is abban kívántunk segítséget nyújtani, hogy a karácsonyi rohanásban egy pillanatra megpihenjetek és átéljétek az ünnep valódi jelentését.

A család minden tagjának kínáltunk szép és hasznos, értékőrző ajándékokat. Az otthon kiegészítők között kaspók, vázák, konyhai kellékek, párnák és puha takarók, férfi és női köntösök, egyedi dísztárgyak. Gyerekjátékok óriási választékban, valamint gasztronómiai különlegességek is várták az ajándékvadászókat. A hölgyeknek szánt válogatásban szépségápolási termékek, divat kiegészítők. Ezen kívül könyvek és exkluzív művészeti albumok, füzetek, naplók és egyéb ajándékötletek alkották a bolt árukészletét.

Több, mint 90 márka, a legjobb hazai és nemzetközi kínálatból közül válogatva.

A divat szekcióban helyet kapott a USE BAG, a USE UNUSED márka táska vonala, amelyeket csak a Projekt Showroom karácsonyi boltjában vásárolhattatok meg, ráadásul komoly kedvezménnyel.

Természetesen a karácsonyi dekoráció sem maradhatott el: az asztal és a karácsonyfa ékei mellett csomagolópapírokat, ajándékkísérőket és ajándékcsomag díszítőket is találtatok nálunk. Örök kedvencünk, Karcsi Papírboltja újra teljes kínálattal és limitált kiadású karácsonyi termékekkel volt jelen a boltban.