#27 BÚTOR

“Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés” mottóval rendezzük meg minden év márciusában antik és vintage bútor pop-up boltunk, ahol többféle stílusban és árkategóriában válogathattok a temérdek kis – és nagy bútor valamint rengeteg otthon kiegészítő között. A kínálatot az eklektika, azaz a stílusok keveredése határozza meg, a városi nomádok, a minimalisták, a romantikusok, az utazók és az aktuális trendeket követők ugyanúgy megtalálják nálunk a nekik tetsző darabot.

Lesznek asztalok minden méretben – étkező, lerakó és fésülködő is, székek, komódok, sideboardok, fotelek, könyves – ruhás – és éjjeliszekrények, lámpák, szőnyegek, tálalók és számtalan gyönyörű kiegészítő tárgy, amivel könnyen és komolyabb anyagi beruházás nélkül feldobhatjátok az otthoni vagy akár munkahelyi környezetetek.
Idén megtalálhatóak lesznek a boltban a dán és a magyar 70-es évek modernizmusának szép és megfizethető darabjai is.

Ahogy megszokhattátok a bútorok között lesznek felújított és jobb sorsra váró darabok is. A felújításban, kárpitozásban is tudunk segíteni, valamint a megvásárolt bútorok hazaszállításában.

Ha unjátok már a bóvlit és a vidéki bútorraktárakban bolyongás hangulatára vágytok, gyertek el hozzánk, ahol két szinten, 300 négyzetméteren rendeztük be idei bútor és kiegészítő válogatásunk.

Várunk Titeket minden nap 10:00 és 20:00 óra között!

Közérdekű információink:
* A boltban már bankkártyával is tudtok fizetni
* Ne felejtsétek, hogy nagyon kutyabarát hely vagyunk, úgyhogy négylábú barátaitokat sem kell otthon hagyni!
* Mi március 15-én is nyitva leszünk – várunk Titeket felvonulás előtt után és helyett 🙂