#28 Beauty

Nyitva: május 05 – 27 / minden nap 10:00 – 20:00

A tavalyi sikeres fogadtatás után Projekt #28 – Szépség! című boltunkban, idén is igyekszünk minden oldalról körüljárni a szépségápolás témakörét, hogy egyéni, személyre szabott megoldást nyújthassunk minden érdeklődőnek, kortól, pénztárcától és nemtől ifüggetlenül. Mindezt a “TUDATOSSÁG” jegyében.

De mit is jelent a tudatos szépségápolás?
Egyszerűen azt, hogy jól megismerve a bőrünket és annak sokrétű igényeit válasszunk és főleg elvonatkoztassunk a csomagolástól és reklámoktól, hogy az összetevőket figyeljük és elemzünk; tehát: tudatosan építsük fel a nekünk való mindennapi bőrápolási rutint.

Egy-egy kozmetikai üzlet vagy webáruház polcait böngészve azonbanrögtön abba a nehézségbe ütközünk, hogy a bőség zavarában és a megfelelő segítség nélkül hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő termékeket.
Májusi boltunkkal ebben szeretnénk segítséget nyújtani Nektek. Rengeteg jelenleg színen lévő szépségápolási irányzat, filozófia márkáiból és termékeiből válogattuk ki a legjavát – kizárólag a hatóanyagokra koncentrálva. Úgy gondoljuk, hogy személyre szabottan mindenkinek más megoldás nyújthat segítséget, azaz, hogy tudatosan választva a termékeket megférhet akár egymás mellett a polcon a bio krém, az illóolajokkal operáló kozmetikum, a holisztikus bőrápoláson alapuló szérum, és a kíméletes kémiai hámlasztó is.

Az idei bolt is közel 30 különböző márkát mutat majd be, csak a legjobbak közül válogatva. Lesznek közöttük olyanok, amelyekkel már találkozhatott az avatottabb közönség, de sok olyan is, amely csak professzionális kozmetikákban, vagy akár csak külföldön volt elérhető – mindeddig.

A bolt alaphangulatát adó látvány Bodrogi Fanni érdeme.

Várunk Titeket szeretettel május 27. vasárnapig minden nap 10 – 20 óráig.

 

JELENLEGI SZÉPSÉGÁPOLÁS POP-UP BOLTUNKRÓL A FACEBOOKON TUDSZ RÉSZLETESEBBEN ÉRDEKLŐDNI:

ESEMÉNY