#23 Szépség

Nyitva: május 06 – 28 / minden nap 10:00 – 20:00

A Projekt #23 – Szépség! című boltunkban, igyekeztünk minden oldalról körüljárni a szépségápolás témakörét, hogy egyéni, személyre szabott megoldást nyújthassunk minden érdeklődőnek, kortól pénztárcától és még nemtől is függetlenül. Mindezt a “TUDATOSSÁG” jegyében.

De mit is jelent a tudatos szépségápolás?
Egyszerűen azt, hogy jól megismerve a bőrünket és annak sokrétű igényeit, megférhet egymás mellett a natúr, a bio, a professzionális, a klinikai, az új hullámos koreai, vagy épp a hagyományos kozmetikum. A kulcs, hogy jól válasszunk és főleg elvonatkoztassunk a csomagolástól és reklámoktól, hogy az összetevőket figyeljük és elemzünk; tehát: tudatosan építsük fel a nekünk való mindennapi bőrápolási rutint.

Egy-egy kozmetikai üzlet vagy web áruház polcait böngészve azonban rögtön abba a nehézségbe ütközünk, hogy a bőség zavarában és a megfelelő segítség nélkül hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő termékeket.
Májusi boltunkkal ebben szeretnénk segítséget nyújtani Nektek. Rengeteg jelenleg színen lévő szépségápolási irányzat, filozófia márkáiból és termékeiből válogattuk ki a legjavát – kizárólag a hatóanyagokra koncentrálva. Úgy gondoljuk, hogy személyre szabottan mindenkinek más megoldás nyújthat segítséget, azaz, hogy tudatosan választva a termékeket megférhet akár egymás mellett a polcon a bio krém, az illóolajokkal operáló kozmetikum, a holisztikus bőrápoláson alapuló szérum, és a kíméletes kémiai hámlasztó is.

Az idei bolt közel 30 különböző márkát mutat majd be, csak a legjobbak közül válogatva. Lesznek közöttük olyanok, amelyekkel már találkozhatott az avatottabb közönség, de sok olyanr is, amely csak professzionális kozmetikákban, vagy akár csak külföldön volt elérhető – mindeddig.
A boltban szakmai tanácsot is kaphattok, Felmer Dóra kozmetikus segítségével pedig minden érdeklődő egyénileg is megismerheti saját bőrét és az annak leginkább megfelelő megoldásokat.

Várunk Titeket szeretettel május 28. vasárnapig minden nap 10 – 20 óráig.