Rólunk

A Projekt Showroom egy tematikus pop-up üzlet sorozat, amely alkalmanként más helyen és más témával bukkan fel. Június 1 és Augusztus 30. között a Király utca 44. szám alatt tart nyitva szépségápolási témájú időszakos üzletünk, amely sorban a 33. projektünk. Sokféle témában szervezünk boltot, az antik bútoroktól a karácsonyig, ahol korlátozott időre egy fedél alá hozzuk a sokszor átláthatatlan kínálat legjavát.

Ha még nem jártál nálunk, a Facebook és Instagram oldalainkon körbenézhetsz korábbi eseményeink között.WONDERFUL YOU
Tudatos szépségápolási pop-up bolt

A szépségápolás most 4. alkalommal kerül nálunk terítékre.

Gondosan, a hatóanyagokra koncentrálva válogatott kínálatunkkal évről - évre arra teszünk kísérletet, hogy segítsünk vásárlóinknak eligazodni és megfelelően választani a szépségápolásban elérhető irányzatok és termékek sokaságában. Hisszük, hogy tudatosan választva mindenkinek más, az egyéni bőrtípusa szerint felépített szépségápolási rutin jelent megoldást.

Jelen virtuális üzletünk ennek a projektnek a szintén időszakos, szűkített árukészletű, online kiadása.

Igyekszünk a pop-up boltjainkban tőlünk megszokott - és a király utcában egyébként elérhető - asszisztenciát megadni a témával való ismerkedésetekhez, vásárlásotokhoz, ezért kérjük, hogy írjatok bátran ha kérdésetek van. Ha az üzletben láttatok olyan terméket, ami online nem elérhető, akkor is írjatok és igyekszünk segíteni. 

A Király utcában hétfő - szombatig 10:00 - 19:00 óra között várunk Titeket, az online pop-up-hoz pedig jó böngészést kívánunk!

Kriszti, Fanni, Móni